Skip to main content
Blog

Aanbod Let’s Play mei/juni

By 10 mei 2022No Comments

Aanbod Let's Play in mei/juni

In de maanden mei en juni kun je met je klas op bezoek komen bij Let’s Play. Er worden vaste activiteiten klaargezet die je dan met je klas komt doen.

De activiteiten die in mei/juni klaar staan zijn:

  • Spektro: met Spektro leren kinderen elektrische circuits bouwen. Met praktische opdrachten ondervinden ze hoe ze stroom kan lopen door de verschillende onderdelen. (max. 4 kinderen)
  • Gravitrax: met de interactieve knikkerbaan/kogelbaansysteem kun je je eigen kogelbaanwereld bouwen door creatief gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht. (max. 4 kinderen)
  • Turing tumble: programmeer zelf hoe de knikkers rollen. Je gaat aan de slag om te zoeken, kijken, ontdekken, uitproberen en te puzzelen tot je de knikkers zo laat rollen zoals staat aangegeven. (max. 4 kinderen)
  • Legochallenge: er staat een grote bak met lego en er ligt een werkboekje waar LEGO challenges instaan die kinderen uit kunnen voeren. Je kunt de kinderen ook een eigen opdracht geven. (max. 10 kinderen)
  • Solderen: je krijgt uitleg over hoe een soldeerbout en soldeerpasta en maakt hier een kunstwerk mee. (max. 5 kinderen)
  • Figuurzagen: je krijgt uitleg over hoe een figuurzaag werkt en maakt hier een mooi kunstwerk mee. (max. 10 kinderen)

Als je op bezoek wilt komen kun je een e-mail sturen naar info.letsplay@skoposschijndel.nl Rowanne neemt dan contact om een datum af te spreken.