Skip to main content
 

Let's Play Skopos

Introductie

Samen met bedrijven, leerkrachten en directies hebben we, binnen SKOPOS, een inspirerende en prikkelende plek gecreëerd waar kinderen zich keer op keer kunnen verwonderen.

Leerkrachten en directies van alle basisscholen, het bedrijfsleven uit Meierijstad en culturele instellingen dragen hun steentje bij. Samen gaan we voor het ultieme succes: kinderen de kans geven bekende en onbekende talenten bij zichzelf en elkaar te ontdekken en te ontwikkelen.

Let's Play groeit door

Je kunt bij Let’s Play een activiteit boeken aan de hand van een leerdoel. Dit doel kan worden uitgevoerd in jullie actuele thema. Na het boeken van de activiteit ontvang je een formulier waarop staat wat Let’s Play jou als onderwijsprofessional kan bieden en wat er van jou verwacht wordt. Je gaat dus zelf aan de slag met het uitwerken van het programma zodat het aansluit bij jouw leerdoelen. We denken natuurlijk graag met je mee over hoe je je doelen kan bereiken.

Er zijn een aantal leskisten ontwikkeld die je kunt lenen voor op je eigen EBC. De leskisten hebben een bepaald leerdoel en je kunt dit leerdoel koppelen aan je eigen thema in de klas. Het losse leenmateriaal kun je ook nog steeds lenen. Kijk maar eens bij het kopje activiteiten.

Kijk voor lopende projecten bij het kopje projecten.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via info.letsplay@skoposschijndel.nl.