Een activiteit boeken?

 1. Bekijk het activiteitenaanbod
  1. Bij iedere activiteit staat omschreven hoelang de activiteit duurt, voor wie de activiteit geschikt is, de locatie en hoeveel personen er deel kunnen nemen
 2. Selecteer de activiteiten die je wilt boeken
  1. Klik daarvoor op de button ‘Toevoegen aan prijsopgave’
  2. Je komt dan in een winkelmandje/offerteaanvraag
  3. Je kunt nog meer activiteiten bekijken en selecteren of het verzoek voor de activiteit indienen
 3. Als je tijdens het bekijken van activiteiten, je offerteaanvraag wilt zien, dan kan dat door te klikken op: ‘Bekijk je offerteaanvraag hier.’

Activiteitenaanbod

Met regelmaat updaten we ons activiteitenaanbod. Voor iedere activiteit beschrijven we de doelgroep, duur en ruimte van de activiteit. Daarnaast geven we aan hoeveel personen deel kunnen nemen. Met een korte introductietekst, afbeeldingen en eventueel een filmpje proberen we een zo compleet mogelijke indruk van de activiteit te geven.

Activiteit(en) selecteren

Als je een activiteit hebt gevonden voor jouw basisschool of klas, kun je deze selecteren door te klikken op de button ‘Toevoegen aan prijsopgave’. Je komt dan op een pagina met jouw offerteaanvraag terecht. Op deze pagina kun je kiezen of je nog meer activiteiten wilt bekijken en selecteren of je kunt ervoor kiezen om de offerteaanvraag in te dienen voor de jouw gemaakte selectie van activiteiten.

Offerteaanvraag inzien

Als je tijdens het bekijken van de verschillende activiteiten een selectie hebt gemaakt en deze wilt inzien, dan kan dat door te klikken op Bekijk je offerteaanvraag hier. Je krijgt dan de pagina met jouw offerteaanvraag te zien.

Offerteaanvraag ingediend

Als je jouw offerteaanvraag, ofwel selectie van activiteiten of enkele activiteit, ingediend hebt, komt deze bij de organisatie van Let’s Play terecht. Rosan Kuijpers neemt zo snel mogelijk contact met je op over de offerteaanvraag.