De Cultuurkade, de bibliotheek en Let’s Play hebben elkaar gevonden als krachtige partners. Op alle vlakken wordt samengewerkt om workshops, belevingen, leskisten en gastlessen binnen en buiten Let’s Play plaats te laten vinden. Via Let’s Play kunnen rechtstreeks activiteiten worden geboekt bij de Cultuurkade of geleend worden van de bieb. Dit brengt ongekende mogelijkheden als het gaat om het verrijken van Let’s Play, maar vooral ook Let’s Play in de klas halen of het toevoegen van uitstapjes vanuit Let’s Play.

Samen met Annelies (bibliotheek) en Marlou (Cultuurkade) hebben we een fantastisch team waar veel creativiteit uit komt en voornamelijk gedacht wordt in kansen en mogelijkheden. Wat een energie!

Wederom een prachtig voorbeeld van hoe we elkaar sterker kunnen maken en dat we samen ervoor zorgen dat de mogelijkheden alleen maar groter worden. Dit alles is er natuurlijk op gericht om samen onze kinderen te gaan verwonderen.

Ben je al nieuwsgierig: kijk eens op www.cultuurkade.nl/aanbod of op www.nobb.nl/nobb/activiteiten. Laat je inspireren door activiteiten die direct beschikbaar zijn voor Let’s Play.